After Five: WordZen

Redactie
3 december 2010, 17:24
1 min leestijd
After Five: WordZen
wordzen-1

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: WordZen. WordZen is een woordspelletje, waarbij je woorden moet vormen om gekleurde blokken weg te spelen. Dit spel zou het eindresultaat zijn als je Dr. Mario mixt met een woordzoeker. Zoek woorden, vorm kleuren en spaar zoveel mogelijk punten.

Grafisch ziet WordZen er prachtig uit. Het spel biedt ook een bijzondere speelervaring met verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld iedere 25 seconden alle letters door elkaar schudden.

Lees verder na de advertentie.

WordZen maakt gebruik van Scoreloop en is op dit moment alleen nog in het Engels te spelen. Hopelijk volgt de Nederlandse versie snel.

WordZen is gratis te downloaden in de Android Market.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu