After Five: Zaz

Redactie
10 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Zaz
zaz3
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Zaz. Zaz is een spelletje, waarbij je ballen moet verplaatsen om drie op een rij te krijgen. Zorg ervoor dat je alle ballen wegspeelt en dat de rij niet te lang wordt, anders verlies je een leven. Je kunt Zaz vergelijken met andere puzzelspellen als Luxor en Zuma.

Wat ik zelf positief vind aan Zaz is dat er erg veel verschillende soorten levels in het spel zitten. Deze creatieve levels zorgen ervoor dat je iedere keer een andere tactiek moet gebruiken om de gekleurde ballen weg te spelen.

Lees verder na de advertentie.

De graphics zijn aardig en het spelletje is makkelijk te besturen. Een nadeel is de irritante muziek, maar gelukkig kun je het geluid uitzetten. Het spelletje kost ongeveer 1,50 euro.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu