De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Afterlight: populaire iOS-app voor fotobewerking nu voor Android beschikbaar

Redactie
16 augustus 2014, 15:21
1 min leestijd
Afterlight: populaire iOS-app voor fotobewerking nu voor Android beschikbaar
afterlight

Afterlight is een populaire fotobewerkings-app voor iOS die nu ook voor Android beschikbaar is. De app is zo populair geworden door zijn simpele design, vele foto-opties en de gemakkelijke deelfunctie. En het tofste is dat Afterlight jou altijd de controle blijft geven over jouw foto, want je kunt ‘m in vrijwel alle aspecten aanpassen.

Als je Afterlight opstart, krijg je de keuze om een foto te maken of een foto uit jouw fotocollectie te openen. Vervolgens biedt de app je alle opties om een foto te bewerken. Zo zijn er in totaal vijftien verschillende opties om je foto aan te passen, zoals de helderheid of verzadiging van de kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Afterlight

Daarnaast biedt Afterlight 59 verschillende filters, waarvan er 27 filters ook nog eens naar eigen wens aan te passen zijn. Van die 59 filters zijn er ook veertien die door populaire Instagram-gebruikers zijn ontwikkeld. Ook zijn er 66 textures beschikbaar, waarmee je jouw foto net een wat ander uiterlijk geeft. Zo kun je bijvoorbeeld de lichtinval bepalen of de foto net als een still uit een filmrol laten overgekomen.

Als laatste zijn er 77 verschillende frames beschikbaar om je foto in te plaatsen, en kun je met de crop- en transform-opties de foto’s onder andere verkleinen, vergroten en roteren. Als je klaar bent, is het mogelijk om de resolutie (en daarmee de kwaliteit van de foto) te selecteren ‘m te delen via sociale media, e-mail of gewoon in je foto-album van je smartphone.

Download

Afterlight is te downloaden voor een adviesprijs van 0,72 euro in Google Play, en alleen voor toestellen met Android 4.0 en hoger.

Download Afterlight in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu