De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Browsergamehit Agar.io nu gratis te downloaden voor Android

Redactie
11 juli 2015, 17:06
1 min leestijd
Browsergamehit Agar.io nu gratis te downloaden voor Android

De internethype Agar.io, waarin je een bolletje bestuurt en zo groot mogelijk moet worden, is nu ook als Android-game beschikbaar. Het spel wordt momenteel door enorm veel mensen online gespeeld.

Lees verder na de advertentie.

Agar.io is een zogeheten MMO, een massive multiplayer online. Bij de game is het mogelijk om een account aan te maken of als gast te spelen, waarna je begint met een bobbeltje. Het is van levensbelang om groter te worden, want grotere bolletjes kunnen kleinere bolletjes opeten. En dan ben je af. Dood. Klaar. Daarmee is  Agar.io enorm verslavend en frustrerend.

Agar.io Android-game

In de  Agar.io bestuur je het bolletje door met je vinger over het scherm te vegen. In het begin zul je vooral de hele kleine bolletjes ‘opeten’, om vervolgens langzaamaan nieuwe spelers te verorberen. Hoe groter je wordt, hoe langzamer je beweegt. Daardoor is het ook aanzienlijk moeilijker om andere spelers op te eten.

agario-2

Als je écht te groot (en langzaam) wordt, kun je jouw grote bolletje in tweeën delen. Je bent dan sneller, maar je kunt ook weer gemakkelijker door een groter bolletje worden opgegeten. Daarbij is  Agar.io vooral ook leuk om de namen van de bolletjes, die iedereen vrij mag invullen.

Download de  Agar.io Android-game

De  Agar.io Android-game is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download Agar.io  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu