De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Gratis’ Age of Empires-game deze zomer naar Android

Gijs Ettes
11 april 2014, 19:27
1 min leestijd
‘Gratis’ Age of Empires-game deze zomer naar Android
Age of Empires World Domination

De strategiegame Age of Empires World Domination verschijnt deze zomer voor Android, iOS en Windows Phone. Dat heeft de Japanse studio achter de game, KLab, bekendgemaakt. Het spel heeft een meer cartooneske stijl dan eerdere titels in de Age of Empire-reeks en wordt free-to-play. World Domination is dus weliswaar gratis te downloaden, maar waarschijnlijk zijn in-app aankopen noodzakelijk om bepaalde onderdelen vrij te spelen of het spelverloop te versnellen.

Overigens kondigde Microsoft medio vorig jaar al aan dat er een Age of Empires-game zou verschijnen voor mobiele apparaten. Nu zijn dus de releasedatum en de naam van het spel bekend. De hoofdrol in Age of Empires World Domination is weggelegd voor ruim 100 historische figuren. Met hen moet je strategieën uitstippelen en aanvallen opzetten om zo de wereld te veroveren. Dat kan zowel alleen als in (online) groepsverband.

Lees verder na de advertentie.

Elke beschaving in deze Age of Empires-game heeft eigen unieke troepen en mogelijkheden en het is aan jou als speler om deze optimaal te benutten. Of er in de game een campagnemodus zit die vergelijkbaar is met die in vorige Age of Empires-delen is nog niet bekend.

De eerste beelden van Age of Empires World Domination zijn wel al voorhanden. Check ze in de video hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=j2PEXEO2ga0
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's