Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Agent Dash: de nieuwe game-hit in de Google Play Store

Redactie
5 augustus 2012, 14:38
1 min leestijd

De James Bond-lookalike Agent Dash is het hoofdpersonage in de gelijknamige game, die duidelijk op Temple Run is geïnspireerd. In Agent Dash moet je ook zo snel mogelijk een parcours afleggen door te springen, te sturen en te glijden. De ontwikkelaar Full Fat Games heeft Agent Dash wat meer cartoon-achtig gemaakt, waarbij de animaties mooier en soepeler ogen dan Temple Run.

In Agent Dash ren je voor ‘je koningin en land’, aldus de ontwikkelaar. De man in de tuxedo heeft naast een snelle sprint ook een paar handige snufjes waar alleen geheim agenten over beschikken, zoals een jetpack, parachute en de mogelijkheid om de tijd te vertragen, wat een heel cool effect geeft. In de game ontwijk je onder andere lava en laserstralen en kun je met geweren vijanden neerknallen. Daarnaast bevat Agent Dash ook een handige sociale functie: het is mogelijk om je Facebook-vrienden uit te nodigen om tegen jouw beste tijden te strijden.

Lees verder na de advertentie.

Agent Dash is gratis in de Google Play Store te downloaden. Onderstaande video is de officiële trailer van de Agent Dash, waarin ook de gameplay wordt getoond.

Download: Agent Dash (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu