AH Voetbal-app: verzamel voetbalplaatjes van je favoriete clubs en spelers

Wouter Nijsen
3 januari 2019, 15:16
2 min leestijd
AH Voetbal-app: verzamel voetbalplaatjes van je favoriete clubs en spelers

De voetbalplaatjes zijn terug bij de Albert Heijn en dat betekent dat je de komende weken plaatjes van al je favoriete voetballers bij elkaar spaart. Met de bijhorende AH Voetbal-app kun je je verzameling inscannen, zodat je de plaatjes ook op je Android-smartphone staan.

Lees verder na de advertentie.

AH Voetbal-app

Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je de komende weken bij Albert Heijn vier voetbalplaatjes cadeau. Het gaat in totaal om 292 voetbalplaatjes, met spelers, coaches, teamfoto’s en individuele clublogo’s van de 18 Eredivisie-clubs. Ook zijn er plaatjes van het Nederlands vrouwenelftal. De actie loopt van 2 januari tot en met zaterdag 24 februari, dus je hebt nog eventjes de tijd om een collectie op te bouwen.

Nu kun je de voetbalplaatjes verzamelen in een los verzamelalbum, verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Maar het is handiger om ze op je smartphone te bewaren. Hiervoor gebruik je de AH Voetbal-app, waar je plaatjes direct met de camera van je smartphone inscant. Vervolgens worden ze direct toegevoegd aan je overzicht. Per club zijn er 15 plaatjes om te verzamelen: bij Ajax zijn dat bijvoorbeeld afbeeldingen van Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en de Argentijnse linksback Nicolás Tagliafico.

In de AH Voetbal-app vind je daarnaast informatie en statistieken bij de voetbalplaatjes. Naarmate je meer afbeeldingen van de Eredivisie-clubs verzamelt, krijg je exclusieve video’s en foto’s als extra beloning.

Het is tevens mogelijk om je eigen voetbalplaatje te maken, waarbij je jezelf in het shirt van je favoriete Eredivisie-club hijst en een rugnummer kiest. Handig: met het knopje rechtsonder kun je algemene statistieken opvragen over de Eredivisie. Denk hierbij aan de actuele stand, de topscorers en welke clubs het beste verdedigen.

Download de AH Voetbal-app voor Android

De AH Voetbal-app is gratis in de Play Store te downloaden en werkt op vrijwel alle Android-apparaten. Je smartphone of tablet moet op Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer draaien.

Download de AH Voetbal-app in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu