De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Air Control: speel luchtverkeersleider op je Android-telefoon met deze iPhone rip-off

Wouter Nijsen
11 april 2010, 21:03
1 min leestijd
Air Control: speel luchtverkeersleider op je Android-telefoon met deze iPhone rip-off
Air Control

Air Control is een Android-game waarbij je de rol van luchtverkeersleider hebt. Het doel is om alle vliegtuigen en helicopters veilig aan de grond te zetten. Op een kaart zijn twee landingsbanen voor de vliegtuigen en een helikopterplatform weergegeven. Door met je vinger lijnen op het scherm te tekenen geef je aan welke koers een vliegtuig of helikopter moet volgen naar de juiste landingsplek. Uiteraard is het de bedoeling deze routes zo te kiezen dat de verschillende vliegtuigen niet met elkaar in botsing komen. Doordat de verschillende vliegtuigen elk met hun eigen snelheid vliegen is het een behoorlijke uitdaging om alles foutloos te laten verlopen, helemaal wanneer je wat verder in het spel komt en de verkeersdrukte alleen maar toeneemt.

Air Control voor Android is een schaamteloze kopie van de succesvolle iPhone-game Flight Control. Op zich is het niet zo vreemd dat een dergelijke game de overstap van iPhone naar Android maakt, maar wel dat een ontwikkelaar het idee, de vormgeving en de gameplay regelrecht overneemt.

Lees verder na de advertentie.

Air Control is even vermakelijk en verslavend als het iPhone-origineel en in twee versies in de Android Market te vinden. Er is een gratis versie die is voorzien van advertenties en een £0.60 kostende versie zonder reclame-uitingen.

Downloaden kan in de Android Market.

Categorie: Games
Thema's: Android, iPhone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's