Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Met de Air Miles-app kun je nog snel je oude Air Miles inwisselen

Thomas Haenen
29 oktober 2018, 10:59
2 min leestijd
Met de Air Miles-app kun je nog snel je oude Air Miles inwisselen

Deze week verlopen alle Air Miles die je vóór 1 november 2013 gespaard hebt. Met de Air Miles-app voor Android check je snel waar je die punten nog voor kunt gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Snel je laatste Air Miles inwisselen met app

Heb je de afgelopen jaren veel punten opgespaard, dan is het tijd om ze snel op te maken. Vanaf 1 november zijn al je Air Miles namelijk nog maar maximaal vijf jaar geldig. Dat betekent dat alles dat je gespaard hebt voor 1 november 2013 over enkele dagen komt te vervallen. Voor fanatieke spaarders betekent dat mogelijk duizenden punten straks opeens waardeloos zijn.

Met de Air Miles-app voor Android check je direct hoeveel punten van jou de komende tijd verlopen. Je koppelt je kaart aan de app, en vervolgens kun je zien wat er binnenkomt en waar je het aan kunt uitgeven. En bestel je bijvoorbeeld een ticket voor een dagje uit, dan kun je vanuit de app de voucher terugvinden. Hoef je bij de ingang van Walibi alleen even je telefoon te laten zien.

Air Miles is het spaarprogramma van Albert Heijn, Shell, Etos en verschillende andere grote ketens. Voor elke euro die je uitgeeft krijg je één Air Mile. Die kun je vervolgens inwisselen voor allerlei cadeaus, zoals een dagje uit naar de Efteling of korting op boodschappen bij Albert Heijn.

Via de app vind je een compleet overzicht van alle beloningen. Zie je echt geen interessante beloningen, dan kun je er ook voor kiezen om je punten te doneren aan een goed doel.

Overbelaste app? Probeer het later nog eens

Het kan zijn dat de app niet altijd naar behoren werkt. Omdat de punten deze week verlopen, proberen veel Nederlanders op het allerlaatste moment nog hun Air Miles in te wisselen. Daardoor is de site van het spaarprogramma soms opeens overbelasting. Volgens de organisatie worden er servers bijgeplaatst om aan de grote vraag van gebruikers te voldoen.

De Air Miles-app vind je via onderstaande link in de Play Store. Deze is gratis en werkt op elk toestel met Android 4.1 of nieuwer.

Download Air Miles in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu