Air Miles-applicatie voor Android uitgekomen

Redactie
15 april 2011, 11:45
1 min leestijd
Air Miles-applicatie voor Android uitgekomen

Er is een officiële Android-applicatie van Air Miles uitgekomen in de Android Market. Met het programma kun je bekijken wat de huidige Air Miles-aanbiedingen zijn. Om op een aanbieding in te gaan, kun je gebruikmaken van virtuele spaarpunten. Voer je kaartnummer in en je komt te weten hoeveel saldo je hebt om te besteden. Ook is er een lijst met partners, waarin wordt getoond bij winkels of goede doelen Air Miles gespaard of ingewisseld kunnen worden. De dichtstbijzijnde vestigingen van deze winkels worden vervolgens op een landkaart getoond.

Voortaan hoef je geen coupons voor Bonus Miles meer uit te knippen of printen. Volgens de omschrijving in de Android Market volstaat het om voortaan de coupon op het beeldscherm van je Android-telefoon te laten zien en deze door de betreffende partner te laten scannen.

Lees verder na de advertentie.

De partners en hun pagina`s met aanbiedingen worden helaas niet in de app zelf aangegeven, maar verwijzen door naar een webpagina, waarvoor Android’s mobiele browser moet worden geopend. Ook valt op dat de app nog niet meteen de aanbiedingen toont bij de eerste keer opstarten.

Zowel de iPhone-versie als de Android-versie heeft nog enkele kuren. Zo lukt het sommige gebruikers nog niet om in te loggen met het kaartnummer (zie ook de reacties in de Android Market). Wij verwachten dat deze bug in een volgende versie wordt opgelost.

De app is uitgebracht door Loyalty Management Netherlands en ontwikkeld door Service2Media.

Via: iPhoneclub

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu