De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

AirAttack HD Lite: een geweldige shoot ’em up met 3D-animaties

Redactie
22 februari 2011, 17:04
1 min leestijd

De Android Market is met de komst van AirAttack HD Lite één shoot ’em up-game rijker. In AirAttack HD Lite speel je twee missies, vecht je tegen zestien vijanden en gebruik je twee verschillende vliegtuigen. Wat ik persoonlijk erg mooi vind aan AirAttack HD Lite zijn de prachtige 3D-animaties. Zo spinnen vliegtuigen om hun as en storten bruggen als kaartenhuizen in elkaar. Af en toe maakt de camera een aparte draai, waardoor je bijvoorbeeld om een gebouw draait.

Door sterren en geld te verzamelen kun je jouw vliegtuig upgraden met nieuwe wapens. En met deze wapens kun je werkelijk alles vernietigen! Huizen, bruggen, tanks, vliegtuigen: alles kan stuk. Je kiest er zelf voor of je een torpedo gebruikt of dat je een bom laat vallen. Aan het eind van een missie neem je het op tegen een pittige eindbaas.

Lees verder na de advertentie.

Achter AirAttack HD staat het woordje ‘Lite’. Dit betekent dat er nog een volledige versie van dit spel komt met nog meer levels. Het is nog niet bekend wanneer deze versie beschikbaar is, maar voorlopig kun je aan de slag met de gratis Lite-versie.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu