Download: Android-app Airbnb krijgt fraai nieuw design

Redactie
17 juli 2014, 12:31
1 min leestijd
Download: Android-app Airbnb krijgt fraai nieuw design
airbnb

De officiële Airbnb-app is voorzien van een grote update die een nieuw logo en design brengt. Zowel het nieuwe logo en design zijn per direct beschikbaar in Google Play, waar de nieuwe app gratis kan worden gedownload. Het nieuwe design is echt een uitstekende verbetering, want beeld – toch het belangrijkste bij het uitzoeken van een leuke verblijfsplaats – wordt veel meer in de spotlight gezet.

Met Airbnb vind je geen reguliere hotelkamers, maar kamers, appartementen of huisjes die particulieren aan je willen verhuren. In de app kunnen deze verhuurders hun verhaal doen en natuurlijk foto`s plaatsen van hun stekje. Via de app kun je snel contact leggen en eventueel een reservering maken.

Lees verder na de advertentie.

Airbnb Android-app

Airbnb biedt opnieuw de grote ontdekt-sectie met leuke suggesties voor vakantieplekken. Als je op een verblijfsplaats drukt, kun je door foto’s swipen, de verhuurder bekijken, de belangrijke eigenschappen – hoeveel gasten, kamers en bedden – en een knop om snel een vraag aan de verhuurder te stellen. Onderaan is een rode balk te vinden waarmee je direct kun reserveren. Wel zo handig.

Verder is er ook nog een verbeterde Hoe Het Werk-sectie, kun je sneller zoeken naar leuke accommodaties en kun je gemakkelijk vanuit de app je eigen woonruimte verhuren.

Lees ook

Download

Airbnb is gratis in Google Play te downloaden.

Download Airbnb in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu