De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

AirDroid 3 laat je WhatsApp’en vanaf je pc

Redactie
5 december 2014, 19:04
1 min leestijd
AirDroid 3 laat je WhatsApp’en vanaf je pc

AirDroid is een app waarmee je jouw telefoon vanaf je pc kunt besturen. De laatste versie, Android 3, toont het gehele scherm van je smartphone op de pc.

Lees verder na de advertentie.

AirDroid 3 brengt nieuwe native apps voor Windows en Mac, waarmee je via de AirDroid-server in kunt loggen en jouw telefoon vanaf je pc of laptop kunt besturen. Zie het als een soort remote desktop, die je via muisklikken en het toetsenbord kunt besturen. Helaas heb je hier nog wel rootrechten voor nodig, maar AirDroid werkt eraan om de feature ook voor niet-geroote-toestellen beschikbaar te maken.

AirDroid 3: WhatsApp’en vanaf je pc

Je installeert de app op je smartphone of tablet en vervolgens de software of je pc, waarna je via de AirDroid-servers inlogt en direct het scherm van je smartphone ziet. Dit biedt de mogelijkheid om van achter je toetsenbord te reageren WhatsApp’jes, wat een enorm belangrijke feature voor veel Android-gebruikers is. WhatsApp heeft vooralsnog geen plannen om een desktopclient uit te brengen.

AirMirror

Als je niet bent geroot, kun je nog steeds veel met AirDroid. Zo heb je de mogelijkheid om al je notificaties op je pc te zien. Bij sms’jes en inkomende oproepen kun je een actie ondernemen, zoals opnemen of een antwoord via sms versturen. Ook is het mogelijk om via AirDroid heel gemakkelijk bestanden tussen je toestel en pc uit te wisselen.

Video

Download

AirDroid 3 is beschikbaar in Google Play.

Download AirDroid in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu