Airhockey voor Honeycomb met Platinum Air Hockey

Redactie
24 september 2011, 12:00
1 min leestijd
Airhockey voor Honeycomb met Platinum Air Hockey
Airhockey voor Honeycomb met Platinum Air Hockey

Met Platinum Air Hockey kun je airhockey spelen op je Android-tablet met Honeycomb. Wie het arcadespel niet kent, bij airhockey moet je proberen een puck in de goal van de ander te krijgen. Die ander verdedigt zijn goal met zijn pod, een handige handgreep. Platinum Air Hockeyzit er gelikt uit en is te spelen in je eentje of met zijn tweeën. Er is ook een multiplayermodus waarbij je over Wi-Fi samen kunt spelen.

Je kunt direct beginnen met spelen als je de game hebt geïnstalleerd. Als je tegen de computer speelt kun je kiezen uit verschillende moeilijkheidsgraden. Daarnaast kun je ook samenspelen met iemand anders. Als de achtergrond van de tafel begint te vervelen kun je deze ook wijzigen. Er zijn diverse tafelthema’s zoals classic arcade, basketball, casion, voetbal en prehistorisch.

Lees verder na de advertentie.

Het spel is tijdelijk afgeprijsd, maar er is ook een gratis versie beschikbaar. Deze gratis versie is wel voorzien van reclame en je moet eventjes wachten als je een spelletje hebt gespeeld. Voor 74 eurocent schaf je de volledige versie aan, die onder meer OpenFeint en de multiplayermodus over Wi-Fi toevoegt. Om het spel te downloaden op je tablet heb je minimaal Android 3.0 nodig.

Downloaden via Android Market: Platinum Air Hockey (Free) (gratis)

Downloaden via Android Market: Platinum Air Hockey (Pro) (€0,74)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu