Stream films van pc, Dropbox of Drive naar je Android met Airstream

Redactie
18 april 2015, 10:11
1 min leestijd
Stream films van pc, Dropbox of Drive naar je Android met Airstream

Airstream is een handige Android-app die het mogelijk maakt dat content van je pc, Dropbox, Google Drive of OneDrive naar je Android-smartphone of -tablet wordt gestreamd.

Lees verder na de advertentie.

De app, gemaakt door een lid van technologieforum XDA, doorzoekt jouw pc of clouddiensten op beschikbare videobestanden die door Airstream kunnen worden geïndexeerd. Daarnaast ondersteunt Airstream ook foto’s en muziekbestanden, die eveneens via de software naar je Android-toestel zijn te streamen.

Dit kun je met Airstream

Airstream heeft veel weg van een bestandsbeheerder, waar je via het menu door de beschikbare apparaten kunt bladeren, zoals je pc of cloudopslagdienst. De app werkt samen met een desktopversie voor de pc, die de gebruiker nog even moet installeren. Content is direct op je Android af te spelen en kan ook naar de Chromecast worden gestreamd.

De app categoriseert de verschillende soorten content die op jouw computer of clouddiensten staan. Daarmee kun je gemakkelijk door bijvoorbeeld aan je video’s navigeren. Ook geeft Airstream aan of een video een korte clip of juist film is.

App  in beeld

Download in Google Play

Airstream is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download  Airstream in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu