De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

AirSync: media streamen naar je PlayStation 3 of Xbox 360

Redactie
17 februari 2011, 8:53
1 min leestijd

De applicatie AirSync van DoubleTwist heeft een nieuwe functie. Voortaan kunnen AirSync-gebruikers mediabestanden doorsturen naar een PlayStation 3 of Xbox 360. Daarvoor hoeven zij enkel de AirSync-applicatie te upgraden in de Android Market. Start de nieuwe applicatie op en je Android-telefoon verschijnt in het menu van de PS3 of Xbox 360. DoubleTwist is al een langer bestaande applicatie (we hebben er al eens eerder over geschreven), waarmee je je muziek, foto’s en films in iTunes-stijl kunt beheren op je Android-telefoon of op je computer. Daarnaast is het mogelijk om applicaties te beheren.

De applicatie werkt op alle toestellen met Android 1.6 of hoger. DoubleTwist geeft aan dat de applicatie ook werkt met DLNA-apparaten. Dit heb ik zelf niet kunnen testen, aangezien ik geen televisie heb die DLNA-ondersteund. Heb jij wel een DLNA-apparaat? Plaats dan jouw mening over de nieuwe functie onder dit artikel.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie kost circa 3,70 euro. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Bron: DoubleTwist

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu