Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

AlarmRun is een unieke alarm-app voor je Android

Wouter Nijsen
20 april 2015, 19:29
1 min leestijd
AlarmRun is een unieke alarm-app voor je Android

AlarmRun is een nieuwe Android-app die op een hele opvallende manier probeert te voorkomen dat jij te laat opstaat. En eigenlijk wil je dat niet.

Lees verder na de advertentie.

AlarmRun werkt met sociale functies

Hoewel veel gebruikers de ingebouwde wekker van hun Android gebruiken, zijn er ook vele alarm-apps in Google Play te vinden. Sommige applicaties gaan echter wel heel opvallend om met je slaapgedrag, en AlarmRun is daar een goed voorbeeld van.

De app  stuurt namelijk een berichtje naar één van jouw contacten om hen mede te delen dat jij niet op tijd de wekker hebt uitgedrukt. Heel prettig is dit natuurlijk niet, maar dat is juist het unieke aan AlarmRun.

AlarmRun gaat echter nog verder. Zo kan er bijvoorbeeld een berichtje op Twitter of Facebook worden geplaatst als jij de app niet op tijd uitzet. Daarnaast is het mogelijk om een sms te sturen naar iemand  uit je contactenlijst. Om je tot het uiterste te drijven, bevat AlarmRun de mogelijkheid om een willekeurige foto`s op een sociale media te plaatsen; behoorlijk tricky dus.

AlarmRun voor Android downloaden

Denk dus goed na wanneer je besluit om AlarmRun te proberen. De applicatie bevat verder nog wat foutjes, maar heel storend zijn die niet. Voor de installatie is Android 2.3 of nieuwer en 4,7MB aan vrije opslagruimte vereist.

Download AlarmRun in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu