De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Aldiko Book Reader Premium krijgt bijgewerkt met Holo-uiterlijk

Gijs Ettes
17 september 2013, 15:40
1 min leestijd
Aldiko Book Reader Premium krijgt bijgewerkt met Holo-uiterlijk
aldiko book reader

De Aldiko Book Reader-app is toch wel de favoriete app van veel Android-gebruikers die geen gebruikmaken van een Kindle-tablet van Amazon. De downloadaantallen van de app liegen er in ieder geval niet om.  

Lees verder na de advertentie.

Aldiko Book Reader ondersteunt epub’s, pdf’s en bestanden met Adobe-drm: vrijwel alle formaten waarop elektronische boeken worden uitgebracht dus. De app werkt ook met enkele leendiensten van bibliotheken samen, wat natuurlijk erg fijn kan zijn.  De Premium-versie van de Aldiko Book Reader is nu helemaal vernieuwd en heeft een design gekregen dat past in de Holo-richtlijnen van Google. Erg goed past, mag je wel zeggen. De vergelijking met Google Play is op het gebied van uiterlijk  bijvoorbeeld snel gemaakt.

Je moet voor al deze verbeteringen in de app dus wel de betaalde versie van Aldiko Book Reader naar je Android-telefoon of -tablet halen, al belooft Aldiko wel met een update voor de gratis versie van de populaire app te komen. Je haalt met de betaalde versie ook de advertenties weg, en krijgt de mogelijkheid om tekst te markeren, notities aan te maken en toegang tot een widget voor je homescherm. Aldiko Book Reader Premium kost je 2,49 euro.

Download: Aldiko Book Reader Premium (€2,49)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu