De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Aldiko e-reader 2.0: ondersteuning voor meer formaten

Redactie
19 januari 2011, 19:48
1 min leestijd

Aldiko is één van de beste e-readers voor Android. Deze week is de nieuwste versie uitgebracht, namelijk 2.0. De update brengt een heleboel nieuwe functies. Zo ondersteunt Aldiko vanaf vandaag het EPub-formaat, PDF e-boeken en Adobe DRM. Daarnaast is de gebruikersinterface naar eigen wensen aan te passen, zoals het lettertype, de lettergrootte, de achtergrondkleur, de regelafstand, uitlijning en marges. Daarnaast beschikt Aldiko over een woordenboek, een handige zoekfunctie en een voortgangsbalk. Wil je mooie citaten delen met vrienden en familieleden? Ook dat kan met deze e-reader voor Android.

De webwinkel van Aldiko bevat een heleboel gratis boeken, maar het is ook mogelijk om betaalde exemplaren te kopen. Naast Engelse boeken zijn er ook een heleboel Nederlandse titels verkrijgbaar. Ook kun je eigen bestanden importeren, zoals PDF-bestanden.

Lees verder na de advertentie.

Is de e-reader van Aldiko een aanrader? Ja, maar niet om een paar uur achter elkaar te lezen. Wil je echter gewoon even een paar pagina`s lezen tijdens het reizen met het openbaar vervoer of als je even op je afspraak moet wachten dan voldoet het scherm van je Android-telefoon prima. Met Aldiko Book Reader heb je in ieder geval de beschikking over gratis reader-software.

Er is ook een premium versie beschikbaar van de applicatie. Deze app biedt niet meer mogelijkheden en kan dus gezien worden als een soort donatie versie. Daarnaast gaan nieuwe updates eerst naar de premium versie, daarna pas naar de gratis versie.

Scan de onderstaande QR-code om Aldiko gratis te downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu