Lees je favoriete subreddits offline met Alien Companion

Rick van der Veer
3 maart 2017, 17:21
2 min leestijd
Lees je favoriete subreddits offline met Alien Companion

Er zijn talloze apps beschikbaar om het internetforum Reddit bij te houden en te lezen. Alien Companion is een app die je dit ook laat doen, maar dan zonder internetverbinding.

Lees verder na de advertentie.

Offline subreddits lezen met Alien Companion

Alien Companion is een Reddit-app die op één specifiek gebruiksscenario gericht is: het offline lezen van subreddits. Dit is handig voor als je een kleine databundel hebt, of vaak op plekken bent waar je slecht bereik hebt op je apparaat. Ook voor als je gaat vliegen of even geen internet aan wil hebben kan de app een uitkomst zijn.

Je kunt per subreddit, of groepen subreddits, bepalen hoe vaak en hoe laat je ze wil synchroniseren. Hiervoor kun je in de app-instellingen profielen aanmaken, zodat je zelf een soort routine instelt. Als je bijvoorbeeld onderweg naar je werk of school andere subreddits leest dan wanneer je weer naar huis gaat kun je er voor zorgen dat de app deze voor je klaar heeft staan voor je vertrekt. De app gebruikt standaard alleen wifi om gegevens binnen te halen: zo hoef je dus nooit je databundel aan te spreken.

Alien Companion is op moment van schrijven nog volop in ontwikkeling. Dat betekent dat er in sommige gevallen nog wat ruwe randjes aan de app kunnen zitten. Vooral bij weinig voorkomende berichten op Reddit, zoals complexe websites of browser-games, kan het zijn dat de app nog niet optimaal werkt. De ontwikkelaar van Alien Companion is actief nieuwe versies aan het uitbrengen om dit soort problemen op te lossen.

Alien Companion for Reddit downloaden

Via onderstaande link kun je Alien Companion for Reddit gratis downloaden uit de Play Store. Om de app te kunnen gebruiken heb je minimaal Android 4.1 of hoger nodig. De app heeft geen in-app-aankopen of advertenties.

Download Alien Companion for Reddit in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu