De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

AllCast update brengt vernieuwd design en toffe Muzei-streaming

Redactie
28 februari 2014, 10:22
2 min leestijd
AllCast update brengt vernieuwd design en toffe Muzei-streaming
allcast

De laatste AllCast update brengt een geheel nieuw design naar de handige app. Want eerlijk is eerlijk: de app zag er voorheen niet al te fraai uit. Door de nieuwe interface kun je gemakkelijker content naar de Chromecast en daarmee de tv streamen. Ook zijn er een reeks bugfixes doorgevoerd en is er een toffe ondersteuning voor Muzei Live Wallpaper, de bloedmooie achtergronden-app voor Android.

AllCast laat je lokale content – muziek, video`s of foto`s – van je Android-toestel naar onder andere de Chromecast streamen. Ook andere apparaten, zoals Apple TV, Xbox 360, Xbox One, smart-tv`s van Samsung en Panasonic, Google TV en DLNA en Roku-apparaten, worden door AllCast ondersteund. Handig voor het laten zien van vakantiefoto`s en -video`s, of het tonen van de laatje kiekjes van je pasgeboren kindje.

Lees verder na de advertentie.

Over AllCast update

allcasting

Als je de app opstart verschijnen alle andere apparaten in beeld. Je kunt vervolgens op een apparaat drukken om een scherm met alle media te openen. Het moment dat je op de betreffende foto of video drukt, verschijnt de content op je tv – of het scherm dat met het betreffende apparaat verbonden is.

Daarnaast is het mogelijk om de wallpapers van Muzei naar de Chromecast te streamen, om zo een mooie achtergrond voor je tv te selecteren. Muzei is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire apps om je Android te customizen.

Ook zijn er belangrijke bugfixes doorgevoerd, onder andere voor Samsung-toestellen, het herkennen van Googles hdmi-stick, fixen voor mkv-bestanden en een nieuw Chromecast-icoontje.

Lees meer over AllCast

Laatste nieuws over de Chromecast

Download

De gratis versie van AllCast biedt een limiet van één minuut per video en foto’s. Je kunt voor 3,65 euro naar de premium-versie van AllCast upgraden. Ook laat de betaalde versie geen advertenties zien. Je hebt ook logischerwijs een Chromecast nodig om de app te gebruiken.

Download: AllCast (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu