De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Alle supermarktaanbiedingen op je telefoon met Supermarkt+

Redactie
14 januari 2012, 17:20
1 min leestijd
Alle supermarktaanbiedingen op je telefoon met Supermarkt+
Alle supermarktaanbiedingen op je telefoon met Supermarkt+

Supermarkt+ is al een tijdje in de Android Market te vinden, maar de app waarmee je alle aanbiedingen van de Nederlandse supermarkten kunt zien heeft nu een grote update gekregen. Met versie 2.0 kan je ook alle supermarkten bij je in de buurt vinden met hun openingstijden en kan je nu een eigen boodschappenlijstje aanmaken. Daarnaast is de lay-out van de app wat gewijzigd en is deze nu ook geoptimaliseerd voor tablets.

Het handige aan Supermarkt+ is dat je aanbiedingen per supermarkt kunt bekijken en per product. Als je wilt weten of je favoriete biermerk ergens in de aanbieding is kun je hier naar zoeken en vervolgens krijg je een lijst te zien met de meest actuele prijzen. Onder het tabblad Supermarkt zijn alle Nederlandse supermarkten terug te vinden. Hierbij kan je ook eenvoudig checken welke supermarkten allemaal bij jou in de buurt liggen.

Lees verder na de advertentie.

Supermarkten die worden ondersteund zijn onder meer: Albert Heijn, C1000, Jumbo, Plus, Spar en Super de Boer. Om Supermarkt+ te gebruiken heb je minimaal Android 2.1 nodig. De app is ook geoptimaliseerd voor grote tabletschermen. Ook kun je de app nu horizontaal en verticaal gebruiken.

Downloaden via Android Market: Supermarkt (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu