Alles onder controle met SmartBar

Redactie
8 augustus 2010, 15:38
1 min leestijd
Alles onder controle met SmartBar

Ook zo jaloers op Android-gebruikers met een Samsung Galaxy S, die vanaf elk scherm controle hebben over het aan- en uitschakelen van Bluetooth en WiFi? Gelukkig is er een oplossing voor iedere Android-telefoon in de vorm van SmartBar. Deze applicatie maakt het leven een stuk makkelijker. Met SmartBar eindig je alle applicaties tegelijkertijd, open je jouw favoriete apps en zie je hoeveel ruimte er nog vrij is op de SD-kaart. En dan vergeten we nog veel meer functies te noemen, zoals volume, batterijpercentage, synchroniseren, GPS uitschakelen, helderheid aanpassen en zoeken.

SmartBar is toegankelijk via de statusbar. Hierdoor hoef je nooit terug naar de voorpagina, zoals bij sommige widgets. Daarnaast bundelt SmartBar de mogelijkheden van een groot aantal widgets. Kortom, gooi deze widgets weg en gebruik alleen SmartBar om je telefoon te besturen.

Lees verder na de advertentie.

Wat wij erg positief vinden aan SmartBar is het feit dat de applicatie gratis is. Daarnaast brengt de ontwikkelaar regelmatig updates uit.

De nieuwste versie van SmartBar werkt niet zo goed met Froyo, maar de ontwikkelaar belooft zo snel mogelijk een nieuwe update te releasen. SmartBar werkt wel naar behoren op Android-telefoons met versie 1.6 tot 2.1. Downloaden maar!

Categorie: Tools

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's