Altijd licht bij de hand met Tiny Flashlight

Redactie
5 december 2011, 17:08
1 min leestijd
Altijd licht bij de hand met Tiny Flashlight
Altijd licht bij de hand met Tiny Flashlight

Een van de voordelen van een moderne smartphone is dat deze ook als zaklamp kan worden gebruikt. Sommige fabrikanten leveren standaard een app mee om van deze functie gebruik te maken, maar er zijn ook goede gratis apps te vinden in de Android Market voor het geval een dergelijke app niet aanwezig is. Een persoonlijke favoriet is Tiny Flashlight. De applicatie maakt gebruik van de flitser van je telefoon en kan ook verschillende kleuren weergeven op het scherm van je toestel.

Het grote voordeel van Tiny Flashlight is de uitgebreide functionaliteit. Als je de app aanzet zie je hoe vol de batterij zit en kun je met één druk op de knop de flitser activeren. Er zijn ook wat handig extra’s, zo kun je bijvoorbeeld de flitser gebruiken als stroboscopische lamp waarbij je zelf het flitsrate kunt aangeven. Er zijn diverse schermlichten zoals politielicht, verkeerslicht, gloeilamp en discolicht. Bij sommige lichten kan je de kleur veranderen door over het scherm te vegen.

Lees verder na de advertentie.

Tiny Flashlight biedt ook een widget die je op het homescreen kunt plaatsen. Zo kan je met één druk op het knop de flitser van je camera aanzetten. Handig als je in het donker op zoek moet naar je sleutels en je even een lichtje nodig hebt. Tiny Flashlight is gratis te downloaden in de Android Market. De app is wel voorzien van reclame.

Downloaden via Android Market: Zaklamp – Tiny Flashlight (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu