De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Amaze File Manager: fraaie bestandsbeheerder met Material Design

Redactie
17 november 2014, 15:41
1 min leestijd
Amaze File Manager: fraaie bestandsbeheerder met Material Design

Bestanden beheren doe je in stijl met de Amaze File Manager, dat van het Material Design van Android 5.0 is voorzien en lekker vlot werkt. En gratis te downloaden is.

Lees verder na de advertentie.

Amaze File Manager is een kleine Android-app die geheel opensource is en geen in-app-aanbiedingen heeft. Net als vele andere bestandsbeheerders is Amaze File Manager lekker basic, maar biedt genoeg functies om de veeleisende gebruiker ook tevreden te houden.

Amaze File Manager

Amaze File Manager1

De app biedt standaardfuncties als knippen, plakken, kopiëren en zip-bestanden in-en uitpakken. Ook is het mogelijk om met verschillende tabbladen tegelijkertijd te werken, de weergave van een lijst naar folders aan te passen en apps direct te deïnstalleren of backuppen.

Bij Amaze File Manager bepaal je zelf de kleuren van de app en de ronde actieknop aan de rechter onderkant blijft een fraaie toevoeging van Lollipop om snel acties uit te voeren. Als je ook over rootrechten beschikt, is het via Amaze File Manager: mogelijk om in de systeemfolders te kijken en bestanden aan te passen.

Download

Amaze File Manager is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Amaze File Manager in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu