De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Amazon Appstore haalt Angry Birds Rio binnen

Redactie
15 maart 2011, 8:42
1 min leestijd

Binnenkort gaat de Appstore van Amazon open. Het bedrijf heeft al een exclusieve deal met Rovio gesloten, de ontwikkelaar van de populaire franchise Angry Birds. Zo zal het eerste nieuwe spel van Rovio – Angry Birds Rio – exclusief in de Amazon Appstore verschijnen. Ook betaalde versies van Angry Birds en Angry Birds Seasons z ²nder advertenties zijn exclusief in de Amazon Appstore verkrijgbaar. “Het Android-platform maakt een grote groei door en het is fantastisch om te zien dat er meer plekken bijkomen om apps aan te bieden”, vertelt Mikael Hed, bestuursvoorzitter van Rovio, in een persverklaring.

“Angry Birds Rio is een leuke en interactieve manier om miljoenen fans kennis te laten maken met de fascinerende wereld van Rio”, zegt Peter Levinsohn van Twentieth Century Fox. “De Amazon Appstore is een fantastische nieuwe manier voor consumenten om hun favoriete Android-apps te downloaden.”

Lees verder na de advertentie.

In Angry Birds Rio zijn de boze vogels ontvoerd en worden ze meegenomen naar de stad Rio. Uiteindelijk weten zij te ontsnappen en gaan ze hun ontvoerders achterna. Ook proberen ze hun vrienden te redden, namelijk Blu en Jewel (de sterren uit Rio).

Rio is vanaf 15 april 2011 wereldwijd in bioscopen zichtbaar. Angry Birds Rio krijgt zestig levels en zal waarschijnlijk voor 15 april beschikbaar zijn. Zodra het spel uit is, verschijnt er een bericht op Android Planet.

Bron: BGR

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu