Amazon brengt eerste Android-game Air Patriots uit

air patriotsAmazon heeft voor het eerst een eigen Android-game uitgebracht. Air Patriots is een combinatie van Flight Control en tower defense. Het goede nieuws is dat Amazon de app niet beperkt heeft tot de Amazon Appstore en de eigen Kindle Fire, maar dat je ook met een gangbare Android-smartphone de game kunt spelen. Amazon Game Studios zette afgelopen zomer al de eerste stappen op Facebook met een eigen game. Vandaag komt de game uit voor Android en iPhone. De game is ontwikkeld door Lemon Team, die al eerder games in hetzelfde genre uitbrachten op Android, zoals Airport Mania. Die ziet er wat kinderachtig uit, terwijl Air Patriots een volwassener uiterlijk heeft.

air patriots amazon plaatje

Je voert luchtgevechten terwijl je ondertussen ook een tower defense-game speelt. Maar Air Patriots is niet te vergelijken met Fieldrunners 2 en soortgelijke tower defense games, omdat je mobiele vliegtuigjes moet besturen. Je tekent daarbij de vliegbaan met je vingers. Er zitten maar 7 levels in de gratis game, waarbij je te maken krijgt met binnentrekkende legers die je moet zien tegen te houden. Elk level heeft drie moeilijkheidsniveau’s en er is een survivalmodus die eindeloos is.

Downloaden: Air Patriots (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!