Android 4.3 camera-app gespot op nieuwe toestellen Play Store

Redactie
27 juni 2013, 8:01
1 min leestijd
Android 4.3 camera-app gespot op nieuwe toestellen Play Store
Android 4.3 camera app

Op de Samsung Galaxy S4 en HTC One met stock Android die in de Play Store te koop zijn, staat een nieuwe camera-app geïnstalleerd. De camera-app is vermoedelijk van Android 4.3 Jelly Bean, die eerder al uitlekte. De nieuwe camera-app is door Anandtech gespot, maar volgens de website draaide de app gewoon op Android 4.2.2, de meest recente versie van Android. Google zou de geüpdate camera-app gewoon met de nieuwe toestellen in de Play Store willen leveren.

De verwachting is nog steeds dat de nieuwe interface met Android 4.3 (Jelly Bean) wordt geïntroduceerd. De grote verandering in de geüpdate camera-app is het nieuwe navigatiemenu.

Lees verder na de advertentie.

Dit menu wordt als een boog op het scherm geplaatst waarna het voor de gebruiker gemakkelijker moet zijn om de app met één vinger te bedienen. Het navigatiemenu van de camera-app wordt in de huidige stock Android-versie als een cirkel weergegeven. Hierdoor is het moeilijker om de beste opties in te stellen of snel een functie te activeren.

Android 4.3 camera beschikbaarheid

Het is nog onduidelijk wanneer de camera-app voor andere toestellen met stock Android, waaronder de Nexus 4, beschikbaar komt. Of de camera-app ook naar toestellen zonder stock Android komt, is nog niet bekend. Het is aannemelijk dat de camera-app exclusief voor Android 4.3-toestellen beschikbaar komt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu