De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bekijk: Android 4.4.3 telefoon-app gelekt

Redactie
25 april 2014, 7:41
1 min leestijd
Bekijk: Android 4.4.3 telefoon-app gelekt
Android 4.4.3 telefoon-app

Opnieuw is een screenshot van de Android 4.4.3 telefoon-app opgedoken. Nadat het officiële Google Nexus Twitter-account per ongeluk een screenshot van de telefoon-app tweette, is er opnieuw een screenshot gelekt die een nieuwe interface laat zien.

Op beide screenshots is een blauwe actiebalk te zien, die tot op heden nog gewoon grijs is. Er zijn al eerder gelekte screenshots opgedoken die vaker kleurrijke actiebalken laten zien, mogelijk om Android wat kleurrijker en speelser te maken.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.4.3 telefoon-app

nexusae0_15u6tj

In de nieuwe screenshot is te zien hoe de interface van de Android 4.4.3 telefoon-app op de schop is genomen. In tegenstelling tot een lijst met contacten zijn er voortaan informatiekaarten waar te nemen.

De mogelijkheid bestaat dat dit gewoon een specifieke weergave is en dat de ‘oude’ contactenlijst nog gewoon beschikbaar blijft. Deze specifieke interface met informatiekaarten is echter nog niet beschikbaar in de huidige telefoon-app.

Indien er geen foto van de contactpersoon beschikbaar is, wordt er een kleur gebruikt. Dit gebeurt reeds in Gmail. Aan de bovenzijde bevindt zich nog steeds de zoekbalk waarmee gebruikers naar personen en bedrijven kunnen zoeken.

Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer de nieuwe telefoon-app en Android 4.4.3 beschikbaar komen.

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu