Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android-app EyeSpy kloont Samsungs Smart Stay, werkt op verschillende Android-toestellen

Redactie
29 juni 2012, 15:20
1 min leestijd
Android-app EyeSpy kloont Samsungs Smart Stay, werkt op verschillende Android-toestellen

Samsungs Smart Stay is één van de beste features van de Samsung Galaxy S III. Door Smart Stay gaat het scherm van de Galaxy S III pas uit wanneer jij je ogen dicht doet of niet meer kijkt. Hierdoor wordt het mogelijk om voor een langere tijd webpagina’s of boeken te lezen zonder dat je scherm na dertig seconden op zwart gaat. De Android-app EyeSpy kloont deze functionaliteit en werkt op verschillende toestellen met Android 2.3 (Gingerbread) of hoger.

EyeSpy scant om bepaalde tijdsintervallen (die je zelf in kunt stellen) of de app een gezicht herkent. Dit doet de app door een foto te maken en deze te analyseren. Het is ook mogelijk om in Android 4.0 en hoger de continu-modus te gebruiken. Door deze continu-modus schakelt EyeSpy de camera voor een paar seconden in: een optie die we kennen van Face Unlock in Ice Cream Sandwich. Het is ook mogelijk om meldingen in de notificatiebalk weer te geven die bevestigen dat EyeSpy aan het werk is. Volgens de ontwikkelaar is EyeSpy niet nadelig voor je batterij, mits je vibratie-notificaties uit hebt staan.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment worden de HTC One S, Samsung Galaxy Nexus, Galaxy S2, Galaxy S3, Nexus S en Sony Xperia S officieel ondersteund, maar de ontwikkelaar meldt dat EyeSpy op veel meer toestellen met een camera aan de voorkant werkt. Om te testen of EyeSpy ook op jouw Android-toestel werkt, kun je de gratis EyeSpy Test App installeren. De volledige versie kost 1 euro.

Download: EyeSpy (€ 1,00)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu