Android Apparaatbeheer app beschikbaar: zo gebruik je hem

Android Apparaatbeheer appDe officiële app van Android Apparaatbeheer is eindelijk beschikbaar in Google Play. De ‘Vind mijn Android’-dienst is al langer beschikbaar en kon middels de app Google Instellingen worden geactiveerd, maar heeft nu ook een officiële Android Apparaatbeheer-app.

Met de app kunnen gebruikers hun andere toestellen bekijken, opsporen en de gegevens van de betreffende apparaten wissen. De app toont alle apparaten die aan je Google-account zijn gekoppeld.

Android Apparaatbeheer app features

Het is mogelijk om met de app een specifiek toestel te laten rinkelen – ook al staat deze in stille modus -, de pincode voor schermvergrendeling van het apparaat opnieuw in te stellen en alle gegevens op de telefoon of tablet te wissen.

De app laat tevens de locatie van je apparaten zien, die binnen Google Maps worden weergegeven. De interface is zowel beschikbaar voor smartphones als tablets.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lees meer over Android Apparaatbeheer

Download: Android Apparaatbeheer (gratis)

→ Alles weten over Android Device Manager? Lees dan ons uitgebreide artikel!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.