Placeholder

De officiële Android-apps van Twitter en Facebook hebben een nuttige update gekregen. Beide apps staan niet bekend om de meest stabiele en veelzijdige apps, maar zowel Twitter als Facebook zijn langzaam de apps aan het verbeteren. In de nieuwe versie van Twitter voor Android heb je de mogelijkheid om previews van media in je timeline te zien, waaronder foto’s, video’s en artikelen. Daarnaast is de zoekfunctie verbeterd: previews van media worden ook bij de zoekresultaten weergeven en met Photo Stream kun je door middel van foto’s bekijken wat er trending op Twitter is. Facebook heeft een update naar versie 1.9.12 gekregen waardoor je posts van je timeline met je eigen vrienden kunt delen.

De deelfunctie is te gebruiken door de nieuwe knop die onder sommige posts staat. Deze knoppen hebben ook een ander design en zijn wat groter gemaakt, mogelijk om je gemakkelijk op een bepaalde knop te laten drukken. Door de update kun je ook direct foto-albums via je smartphone of tablet creëren en is het taggen van foto’s verbeterd. De app heeft helaas nog niet de ‘echte update’ gekregen. Facebook is nog steeds druk aan het werk aan een native Android-app in plaats van de sobere web-versie die we op dit moment in de app gebruiken

Download: Twitter (gratis)

Download: Facebook (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!