Android apps verwijderen met Uninstall Master

Redactie
22 augustus 2013, 18:54
1 min leestijd
Android apps verwijderen met Uninstall Master
uninstallmaster

Android apps verwijderen doe je gemakkelijk met Uninstall Master. Want hoe je het wendt of keert, veel smartphones worden vaak met te veel overbodige apps geleverd. Veel van die diensten heb je nooit nodig, maar ze nemen wel ruimte en geheugen in.

Uninstall Master laat je dergelijke apps verwijderen, samen met de vervelende en veelal ingewikkelde wijze waarop je soms Android-apps moet verwijderen. De app laat gebruikers binnen één klik een app van hun telefoon halen, met een simpele en overzichtelijke interface.

Lees verder na de advertentie.

Android apps verwijderen wordt gemakkelijker

Omdat Android apps verwijderen soms best een werk kan zijn, biedt Uninstall Master daarmee een uitkomst voor degenen die veel apps installeren, en daarna weer deïnstalleren. Ook worden de verwijderde apps in een prullenbak geplaatst om op een later moment weer aan je telefoon of tablet toe te voegen. Het is daarbij ook mogelijk om de prullenbak in zijn geheel te legen.

Verder biedt Uninstall Master ook een handige deelfunctie via Bluetooth. Zo kun je snel en gemakkelijk apps met anderen delen, waarna het apk-bestand wordt overgedragen. Voor enkele functies is root-toegang nodig.

Uninstall Master downloaden

De app Uninstall Master is gratis in Google Play te downloaden. Om de advertenties te laten verdwijnen en veel apps tegelijkertijd te verwijderen, kun je de premium-versie van 2,99 euro aanschaffen.

Download: Uninstall Master (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu