Google onthult nieuwe Android Excellence-apps voor 2018

Erwin Vogelaar
14 januari 2018, 13:32
1 min leestijd
Google onthult nieuwe Android Excellence-apps voor 2018

Google publiceert zijn nieuwe Android Excellence-selectie voor 2018. Handige apps en games die volgens het bedrijf de beste ervaringen op Android bieden.

Lees verder na de advertentie.

Android Excellence 2018

In de Play Store heeft Google een sectie ‘Keuze van de redactie’, waarin het bedrijf de beste apps uit de Play Store plaatst. Onderdeel van dit segment zijn de Android Excellence-apps. Dit zijn apps die volgens Google het beste draaien en de beste ervaring bieden. Voor 2018 heeft het bedrijf deze Android Excellence-apps aangevuld met een lijst aan fijne apps en games. Sommige nieuw, anderen die met updates flink zijn verbeterd.

Qua apps vind je daar onder andere Musixmatch, die liedteksten koppelt aan muziek. Ook staat Blinkist in de lijst, een leuke app om samenvattingen van non-fictie-boeken te lezen of te luisteren. In de gamesectie staan een aantal bekende en minder bekende titels. Het prachtige Old Man’s Journey staat er terecht in en ook Nintendo’s Fire Emblem Heroes is in de lijst te vinden. Elke app uit deze lijst is een fijne toevoeging aan je Android-toestel.

android excellence

Volledige lijst met nieuwe Android Excellence-apps

Volledige lijst met Android Excellence-games

Beste apps van 2017 volgens Android Planet

Het afgelopen jaar hebben wij ook een hoop apps bekeken. Daarom hebben we eind 2017 enkele eigen lijsten gepubliceerd met wat volgens ons het beste uit de Play Store is. Zo hebben we de beste Android-apps van 2017 gekozen, met vijf nieuwe apps en vijf oudere apps met de beste updates. Ook hebben we de twaalf beste Android-games van 2017 voor je op een rij gezet.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu