Android-games Fractal, Pulse en Splice in de Humble Weekly Sale

Gijs Ettes
25 oktober 2013, 18:12
1 min leestijd
Android-games Fractal, Pulse en Splice in de Humble Weekly Sale
2459117-humble+bundle+-+logo+vertical

De Humble Weekly Sale bevat soms interessante Android-titels, die je voor een habbekrats kunt kopen. Dit keer zijn dat Fractal, Pulse en Splice.

In de Humble Weekly Sale zitten altijd een paar games die je voor een door jezelf bepaald bedrag kunt aanschaffen, van 10 dollarcent tot 10 dollar dus. Als je meer dan een bepaald bedrag betaalt, krijg je wel wat bonussen, maar daar zitten deze week geen games voor Android tussen.

Lees verder na de advertentie.

De Android-spellen van deze week zijn afkomstig van ontwikkelaar Cipher Prime. Bij Fractal en Splice zijn allebei wat vreemde puzzelspelletjes die enorm mooi ogen. Pulse is een op ritme gebaseerde actietitel. Geen van de games is normaliter gratis in Google Play, dus deze Humble Weekly Sale is een uitgelezen kans om ze goedkoop te kunnen scoren.

Om de games te downloaden, hoef je alleen naar de Humble Weekly Sale-website te gaan en daar in te vullen hoeveel je wilt bijdragen en aan wie je dat geld geeft. Hierbij kun je kiezen uit het Humble Bundle-project, goede doelen of gewoon de ontwikkelaars zelf. Maar, schiet wel op: je hebt maar tot volgende week donderdag.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu