De 5 beste Android-games van maart: Stardew Valley, Cure Hunters

Erwin Vogelaar
29 maart 2019, 19:18
3 min leestijd
De 5 beste Android-games van maart: Stardew Valley,  Cure Hunters

Elke maand duiken we in de Play Store om de leukste games eruit te plukken. Dit zijn de vijf beste Android games van maart 2019, met Stardew Valley, Cure Hunters en meer.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games maart 2019

Deze maand kun je eindelijk aan de slag met Stardew Valley, maar er is nog veel meer te spelen. Wat mist in deze lijst is The Elder Scrolls Blades. Deze langverwachte game is nu verkrijgbaar in vroegtijdige toegang via deze link, maar helaas worden spelers nog maar langzaam toegelaten.

1. Stardew Valley

Uiteraard staat Stardew Valley op de eerste plek. Android-gamers hebben er even op moeten wachten, maar nu kunnen ook wij een vervallen boerderij opknappen, om weer in oude glorie te doen herleven. Dat terwijl we een sociaal leven opbouwen met de mensen in het nabijgelegen stadje. Stardew Valley is een heerlijke game waar je even naartoe kan om te ontsnappen van het drukke bestaan. Lees onze Stardew Valley review voor meer informatie.

Download Stardew Valley in de Play Store (8,99 euro)

2. Cure Hunters

Zin in wat retro platformactie? Dan ben je bij Cure Hunters aan het juiste adres. In de game is een virus uit de ruimte op aarde terechtgekomen. Als speler grijp je een wapen en ga je op jacht naar een remedie. De game biedt verschillende personages en talloze wapens om de aliens te verslaan. Zowel het rondspringen als het schieten voelt goed, al heeft de game wel heel erg veel reclames.

android games maart 2019

Download Cure Hunters in de Play Store (gratis)

3. Tick Tock: A Tale for Two

Wil je eens een keer met de persoon naast je een game spelen? Dan kunnen we Tick Tock: A Tale for Two aanraden. Met twee smartphones, of een ander apparaat, probeer je samen een mysterie op te lossen. De puzzel op het scherm van de ene persoon kan alleen worden opgelost met de hints die de ander ziet. Je hoeft niet naast elkaar te zitten, want de game werkt ook online. Zorg er dan wel voor dat je met elkaar kunt praten.

Download Tick Tock: A Tale for Two in de Play Store (3,39 euro)

4. Rest in Pieces

We hebben al een hoop verschillende endless runners in de Play Store gezien, maar geen zo bizar als Rest in Pieces. In deze horrorgame ren je niet, maar slinger je een porseleinen pop aan een touwtje heen en weer. Hoe ver kom je zonder de pop aan diggelen te slaan tegen de rotsen?

Download Rest in Pieces in de Play Store (gratis)

5. FRAG Pro Shooter

FRAG Pro Shooter pakt de hero-shooter net iets anders aan. Net als bij andere games in dit genre, strijd je met twee teams aan verschillende helden tegen elkaar. Deze keer bestuur jij het hele team. In de praktijk komt dat er op neer dat je één personage direct bestuurt en de rest opdrachten geeft. Ga je dood, dan beland je in het lichaam van één van de overgebleven helden. FRAG Pro Shooter is een tof schietspel met leuke helden.

Download FRAG Pro Shooter in de Play Store (gratis)

Meer games

Niet genoeg aan deze games? Check dan wat wij de beste Android-games van november vonden. Volgende maand kiezen we weer vijf nieuwe games uit. Die in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De gamelijst check je natuurlijk ook in de Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu