De 5 beste Android-games van november: Doors, Football Manager 2020

Sten de Bruijn
1 december 2019, 10:11
3 min leestijd
De 5 beste Android-games van november: Doors, Football Manager 2020

Elke maand duiken we in de Play Store om de leukste games eruit te plukken. Dit zijn de vijf beste Android games van november 2019, met onder andere Football Manager 2020 en de nieuwe game van de makers van Fortnite.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android games november 2019

Ook deze maand vind je een grote variatie in onze lijst met de beste nieuwe games voor Android. Zo kun je puzzels oplossen door goed te kijken in Doors: Awakening, ben jij de manager van je eigen voetbalteam in Football Manager 2020 en kun je een groots avontuur beleven met een game die voor het eerst sinds ruim twintig jaar in het Engels te spelen is.

1. Doors: Awakening

Met Doors: Awakening is het puzzelen geblazen. Je bekijkt in deze game kleine gebouwtjes die veel geheimen bevatten. Je moet bijvoorbeeld een deurknop vinden, aan een touw trekken of een ander klein detail ontdekken. Het ronddraaien van de levels, het tikken op alles wat verdacht lijkt en zo langzaam tot de oplossing komen is erg leuk om te doen. Pas wel op. De game lijkt gratis, maar voor latere levels moet je betalen.

Download Doors: Awakening in Google Play (gratis)

2. Football Manager 2020 Mobile

Denk je het beter te kunnen dan die voetballerij op de televisie? Stap dan in de rol van manager in de nieuwste editie van Football Manager. Je kiest je eigen club en je eigen spelers, waarna je kijkt hoe ver je kunt komen. Dit jaar kom je dichter op de actie te zitten dan ooit en daarnaast is er een grotere rol voor de media.

Download Football Manager 2020 in Google Play (gratis)

3. Romancing Saga 3

Romancing Saga 3 is afgelopen maand voor het eerst in het Engels verschenen. Deze game van Square-Enix is eigenlijk het zesde deel van deze serie en is voor het eerst in 1995 uitgebracht. Nu is de game speelbaar op je Android-toestel. Je kunt een groots rollenspel verwachten zoals je gewend bent van Square-Enix. De prijs is daarom ook niet mals, maar dat zul je vast wel gewend zijn van deze uitgever. Is het te veel? Dan kun je altijd wachten op een aanbieding.

Download Romancing Saga 3 in Google Play (22,99 euro)

4. Sword Art Online: Alicization Rising Steel

Als je fan bent van de anime Sword Art Online, dan moet je deze game echt checken. Soms lijkt het namelijk net alsof je de serie zelf aan het spelen bent. Zo tof ziet het eruit. Leuk is dat de game een heel nieuw verhaal vertelt. Loop rond en vecht in je favoriete setting.

Download Sword Art Online: Alicization Rising Steel in Google Play (gratis)

5. Battle Breakers

Epic Games heeft na Fortnite een nieuwe smartphonegame die exclusief via de Epic Games Launcher verkrijgbaar is. Verwacht niet de kwaliteit van Fortnite, maar wel een vermakelijke game. Tenminste, als je van verzamelen houdt. De game draait deels om gevechten, waarin je jouw helden tegenover de vijand plaatst. Maar het belangrijkste is om de beste helden bij elkaar te verzamelen. Heb je niets met deze verzamelwoede, dan kun je Battle Breakers beter laten liggen. Wil je graag tijd (en eventueel geld) investeren in het compleet maken van je verzameling, dan staat je een hoop plezier te wachten.

Download Battle Breakers via Epic Games (gratis)

Meer games

Niet genoeg aan deze games? Check dan wat wij de beste Android-games van oktober vonden. Volgende maand kiezen we weer vijf nieuwe games uit. Die in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De gamelijst check je natuurlijk ook in de Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu