Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

De 5 beste Android-games van oktober: Call of Duty, Swords of Ditto

Erwin Vogelaar
31 oktober 2019, 19:30
3 min leestijd
De 5 beste Android-games van oktober: Call of Duty, Swords of Ditto

Elke maand duiken we in de Play Store om de leukste games eruit te plukken. Dit zijn de vijf beste Android games van oktober 2019, met onder andere Call of Duty: Mobile en The Swords of Ditto.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android games oktober 2019

Deze maand kun je strijden tegen anderen in Call of Duty: Mobile, of tegen complete legers als Alexander de Grote. Je mag de wereld redden in The Swords of Ditto en in American Dad wordt de wereld veroverd door aliens.

1. Call of Duty: Mobile

Met Call of Duty: Mobile wordt deze populaire gameserie succesvol overgebracht naar het kleine schermpje van je smartphone. Met een soepele besturing, snelle deathmatch-potjes en een heerlijke battle royale-modus, is dit een game die heel lang leuk blijft. In onze Call of Duty: Mobile review lees je waarom we zo zo fan zijn: “De game bestuurt lekker, de potjes zijn vlot en winnen voelt goed.”

Download Call of Duty: Mobile in Google Play (gratis)

2. The Swords of Ditto

In The Swords of Ditto komt elke eeuw een groot kwaad op. De held kan deze heks stoppen met de juiste wapens en ervaring. Die wapens bestaan uit speelgoed dat je kunt upgraden via stickers. Ga je dood? Dan start je honderd jaar later weer als een nieuw personage dat een poging waagt. De ervaring behoud je, maar de verzamelde wapens ben je kwijt.

Download The Swords of Ditto in Google Play (6,49 euro)

3. ROME: Total War – Alexander

Het is tijd om in de schoenen van Alexander de Grote te stappen en hele legers aan te sturen. Deze game lijkt erg op Rome: Total War omdat het is bedoeld als een uitbreiding. Het grootste verschil is dat het zich afspeelt in het verleden. Daarom is deze editie vooral geschikt als je meer van hetzelfde zoekt, maar met een andere setting.

Download ROME: Total War – Alexander in Google Play (5,49 euro)

4. King of Fighters Allstar

Zin in een potje vechten en heb je ooit eerder een King of Fighters gespeeld? Dan moet je bij deze Allstar zijn, want tweehonderd vechters uit de hele geschiedenis van deze serie komen samen. Met de meest overdreven combo’s versla je talloze vijanden, alleen of met elkaar.

Download King of Fighters Allstar in Google Play (gratis)

5. American Dad! Apocalypse Soon

American Dad! Apocalypse Soon is absoluut niet de eerste game waarin je een basis moet uitbreiden om jezelf te verdedigen tegen het kwaad, maar de flinke American Dad-saus die er overheen wordt gelegd is heerlijk. De game zit boordevol met de typische humor van de televisieserie. Dus voor fans is het echt genieten geblazen.

Download American Dad! Apocalypse in Google Play (gratis)

Meer games

Niet genoeg aan deze games? Check dan wat wij de beste Android-games van september vonden. Volgende maand kiezen we weer vijf nieuwe games uit. Die in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De gamelijst check je natuurlijk ook in de Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu