Android-gebruikers krijgen 50 GB gratis online opslagruimte via Box

Android-gebruikers krijgen 50 GB gratis online opslagruimte via BoxDe makers van Box geven iedere Android-gebruiker gratis 50 GB online opslagruimte. Om van de dienst gebruik te kunnen maken dien je de gratis app te downloaden waarna je je jezelf kan registreren voor een gratis 50 GB-account. Met de dienst kan je van alles opslaan in de cloud, net zoals bij Dropbox, en deze bestanden op diverse apparaten benaderen. De actie loopt tot vrijdag 23 maart 2012 dus weer er vlug bij.

Aan 50 GB gratis online opslagruimte valt natuurlijk weinig op te merken maar er is wel een maar in het verhaal. Wil je de bestanden automatisch synchroniseren met je desktop dan zal je hier een betaald abonnement voor moeten nemen. Wel is het mogelijk om de bestanden gratis te benaderen via een webbrowser maar dat is niet zo praktisch.

Eerder kon je ook al 50 GB gratis online opslagruimte krijgen bij de aanschaf van een telefoon van Sony Ericsson en LG. Nu is de dienst dus voor alle Android-gebruikers toegankelijk. Wil je wel gratis desktopsynchronisatie dan kun je beter Dropbox eens uitproberen.

Downloaden via Android Market: Box (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.