Android in een iOS-jasje met Espier Launcher

Redactie
16 oktober 2011, 17:44
1 min leestijd
Android in een iOS-jasje met Espier Launcher
Android in een iOS-jasje met Espier Launcher

Voormalige iPhone-gebruikers verlangen soms nog wel een terug aan de eenvoud van iOS en het gemak van een rij iconen waardoor je eenvoudig apps kunt openen. In iOS ontbreekt het echter aan standaard aan de mogelijkheden om het menu-uiterlijk aan te passen, iets waar Android juist in uitblinkt. Espier Launcher geeft je het beste van beide werelden, een iOS-uiterlijk op Android. Met de app verandert het Android-meun in een iPhone-meun. De menu’s zien er zo Apple-achtig uit dat het nog maar de vraag is hoe lang de app in de Android Market blijft staan voordat deze wordt verwijderd vanwege een aanklacht van Apple.

Espier Launcher laat je Android-telefoon er echt als een iPhone uitzien. Bijna niets ontbreekt: de bekende afgeronde iOS-icoontjes, folders, het trillen van de iconenen als je deze wilt verwijderen, het is er allemaal. Ook opvallend aan de app is dat als je helemaal naar het linkse homesreen toegaat je de mogelijkheid om te gaan zoeken in je telefoon, net zoals bij het echte iOS.

Lees verder na de advertentie.

De app wordt goed gewaardeerd in de Android Market met 4.5 van de 5 sterren. Om de applicatie te installeren heb je minimaal Android 2.1 nodig. Espier Launcher is gratis te downloaden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: Espier Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu