De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android KitKat 3D: leuke bewegende wallpaper ter ere van Android 4.4 KitKat

Gijs Ettes
30 september 2013, 14:00
1 min leestijd
Android KitKat 3D: leuke bewegende wallpaper ter ere van Android 4.4 KitKat
android kitkat 3d

Android KitKat 3D is een kekke wallpaper-app die ter ere van Android 4.4 KitKat is gemaakt. Dit is de nieuwe versie van Android die waarschijnlijk ergens medio oktober onthuld gaat worden. Met Android KitKat 3D kun je het leed van al het wachten op Android 4.4 alvast wat verzachten.

In de toffe wallpaper-app zie je een Android gemaakt van KitKat, net als het standbeeld dat Google onlangs onthulde op zijn grasveld vol met Android-mascottes. De Android KitKat beweegt subtiel met je mee als je door je homeschermen bladert. De kleur van de achtergrond is overigens naar wens aan te passen.

Het tofste van de wallpaper is echter dat je chocolade Android ‘krimpt’ als je batterij leegloopt. Hoe leger je batterij, hoe meer happen er namelijk uit de arme Android KitKat verdwijnen. Rond de dertig procent zul je nog alleen zijn half opgegeten benen zien. Android KitKat 3D is gratis te downloaden en werkt ook op Android-tablets.

android kitkat 3d screenshot

Android 4.4 KitKat

Google heeft de features die Android 4.4 Kitkat gaat bieden tot nu toe goed geheim weten te houden. De verwachting is dat Google zijn laatste Android-versie naar meer toestellen wil uitrollen, waardoor Android 4.4 KitKat op smartphones en tablets met `maar` 512MB werkgeheugen kan draaien.

Jelly Bean is voor veel low-end toestellen toch nog een vrij zwaar mobiel besturingssysteem. De nieuwe Linux-kernel van Android 4.4 KitKat zou in ieder geval drastisch minder werkgeheugen gebruiken. Daarnaast worden verbeteringen aan het design verwacht, api`s voor animaties waar andere apps gebruik van kunnen maken en komen er nieuwe notificiatie-widgets beschikbaar.

Download: Android KitKat 3D

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu