De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Android krijgt tweede grote 3D-racegame: Asphalt 5

Redactie
27 maart 2010, 21:54
1 min leestijd
Android krijgt tweede grote 3D-racegame: Asphalt 5
asphalt

Asphalt 5 van ontwikkelaar Gameloft is in de Android Market verschenen en dat betekent dat er naast Raging Thunder 2 nu een tweede goede 3D-racegame voor Android beschikbaar is. Asphalt 5 is bedoeld voor de Nexus One, Droid/Milestone, Xperia en andere krachtige Android-toestellen. In de game ga je in een 3D-omgeving racen in auto’s van Lamborghini, Kawasaki, Ford en andere bekende fabrikanten.

Een multiplayer-mogelijkheid zit er helaas niet in. Sta je voor de keuze of je Raging Thunder 2 of Asphalt 5 wilt kopen, dan zijn dit de verschillen:

Lees verder na de advertentie.

  • Asphalt 5 – $6,99 – 32,9MB
  • Raging Thunder 2 – €4 ($5,95) – 3,5MB

Raging Thunder slaat bij het installeren zo’n 20MB op je SD-kaart op, wat gunstiger is voor je geheugengebruik. Daarnaast speelt nog mee of je de game überhaupt op jouw toestel in de Android Market kunt vinden (afhankelijk van type toestel en OS). De eerste reacties van spelers zijn bij Asphalt 5 niet zo positief als bij bij de concurrentie, maar misschien verandert dat nog. Voor minder krachtiger toestellen heeft Gameloft de game Asphalt 3: Street Rules beschikbaar, ook in de Android Market te vinden.

asphalt 2

Hieronder zie je de game op een Nexus One:

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's