Android L Calculator-app te downloaden in Google Play

android l calculatorNaast het Android L toetsenbord is nu ook de Android L Calculator in Google Play als losse app te downloaden. Beide apps zijn afkomstig uit de developer preview van Android L en door individu’s – en dus niet Google – in Google Play ter download gezet.

Hierdoor is het mogelijk om de nieuwe calculator-app van Android L alvast te proberen en op die manier een beeld te krijgen van het nieuwe design van de aankomende Android-versie.

Android L Calculator

De ontwikkelaar waarschuwt dat de app hier en daar nog een beetje buggy kan zijn. De standaard Android L Calculator biedt de standaard opties van een normale calculator, maar heeft ook meer ingewikkelde functies om als wetenschappelijke calculator te fungeren. Bij de nieuwe app schuif je het nieuwe menu met extra opties vanaf de rechterkant naar binnen, in tegenstelling tot de huidige app.

De app bevat momenteel nog wel advertenties. Volgens de ontwikkelaar maakt dit onderdeel uit van een specifieke web-app-service, en is hij bezig om de advertenties zo spoedig mogelijk te verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android L videopreview

Update: Android L is op 15 oktober 2014 officieel onthuld als Android Lollipop. Lees meer over de nieuwe Android-versie op de Android Lollipop pagina!

Download

De Android L Calculator is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 2.2 en hoger.

UPDATE: De app lijkt inmiddels weer te zijn verwijderd uit Google Play.

Download Android L Calculator in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.