Android L lockscreen: krijg het lockscreen van Android L nu al op je smartphone

Redactie
29 juli 2014, 13:06
1 min leestijd
Android L lockscreen: krijg het lockscreen van Android L nu al op je smartphone
Android L lockscreen

Het Android L lockscreen is beschikbaar als download voor Android-smartphones. De ontwikkelaar Apps Fizer heeft het officiële lockscreen van Android L nagebootst en als app beschikbaar gemaakt. Even installeren en instellen en je kunt gebruikmaken van vrijwel hetzelfde Android L lockscreen als in de officiële Android-versie.

Niet alleen het uiterlijk is gelijk aan Android L, ook de notificaties hebben hetdezelfde design. De notificaties die op het lockscreen worden getoond – een nieuwe feature in Android L – hebben hetzelfde witte design als in de aankomende Android-versie. Je kunt ze vanuit het Android L lockscreen wegvegen en beantwoorden.

Lees verder na de advertentie.

Android L lockscreen

De app activeert het Android L lockscreen op je smartphone, waarna je snel de telefoon- en camera-app kunt openen. Om het toestel te ontgrendelen veeg je van onder naar boven. Ook is de officiële Android L-wallpaper aanwezig om direct te gebruiken.

Een toffe feature is de mogelijkheid om apps te dempen, waardoor de notificaties niet op het lockscreen verschijnen. Zo heb je de optie om alleen notificaties van jouw favoriete apps op het lockscreen te zien. Ook kun je een niet-storen-modus inschakelen en de lockscreen-geluiden instellen.

De komende tijd wordt de app geüpdatet met nieuwe features, waaronder de mogelijkheid om snelkoppelingen op het lockscreen te plaatsen.

Android L video preview

Update: Android L is op 15 oktober 2014 officieel onthuld als Android Lollipop. Lees meer over de nieuwe Android-versie op de Android 5.0 Lollipop pagina!

Download

Het Android L Lockscreen is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 3.0 en hoger.

Download Android L Lockscreen in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu