Placeholder

ice-amsterdam-logoAndroid Planet reikte gisteren de prijs voor de beste nieuwsapp uit aan NU.nl. De app won met ruime voorsprong in de verkiezing, waarbij lezers van Android Planet mochten bepalen welke nieuwsapp ze het meest waardeerden. Het aanbod bestond uit apps van bekende kranten, nieuwssites en en aanbieders van gespecialiseerd nieuws zoals Geen Stijl en Bright. NU bleek bij onze lezers echter het meest populair als nieuwsapp. De uitreiking vond plaats tijdens het Awards Dinner, dat als afsluiting van iCE Amsterdam werd georganiseerd.

Bij de verkiezing van de beste nieuwsapps voor de twee andere platformen (iPhone en iPad) won NU.nl overigens ook met afstand de eerste prijs. Alledrie apps zijn ontwikkeld door bureau Peperzaken uit Groningen, in opdracht van Sanoma Digital.

De resultaten van de poll zijn hieronder te zien:

Beste Android nieuws-app

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.