Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Android-versie van Deus Ex: The Fall in september beschikbaar

Gijs Ettes
12 augustus 2013, 15:12
1 min leestijd
Android-versie van Deus Ex: The Fall in september beschikbaar
Deus Ex

Het leek er even op dat Deus Ex: The Fall alleen naar iOS zou komen, al meldde Eidos Montreal nooit expliciet dat er geen Android-versie van de game zou komen. Nu is de kogel gelukkig definitief door de kerk: vanaf september kunnen Android-gebruikers aan de slag met de Android-versie van Deus Ex: The Fall.

Lees verder na de advertentie.

Dit meldt Eidos Montreal op zijn eigen blog, verstopt onder een beschrijving van een update voor de iPad-versie van de game. Een latere release van grote titels is op Android helaas geen uitzondering. Zo bracht Square Enix de mobiele versie van Final Fantasy IV ook pas zes maanden later dan de iOS-versie naar Android-toestellen.

Android-versie van Deus Ex geen uitgeklede pc-game

Deus Ex: The Fall wordt allesbehalve een uitgeklede versie van het in 2011 verschenen Deus Ex: Human Revolution. De game speelt zich wel af in dezelfde tijdsperiode en is gebaseerd op het Deus Ex-boek The Icarus Effect.

In de game speel je Ben Saxon, een met mechanische implantaten opgevoerde voormalige SAS-huurling. Saxon wordt verraden door zijn huidige werkgever, die tevens een van de antagonisten was in Deux Ex: Human Revolution.

Deus Ex: Human Revolution werd gekenmerkt door een uitgebreid dialoogsysteem, de vele manieren waarop je een gebied kon uitkammen en veiligstellen en een interessante manier om de `augments` aan je lichaam te upgraden na het verdienen van ervaringspunten. Veel van deze elementen zitten ook in Deus Ex: The Fall.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu