Maak van jezelf een Android met de vernieuwde Androidify-app

Redactie
18 oktober 2014, 15:35
1 min leestijd
Maak van jezelf een Android met de vernieuwde Androidify-app
Androidify

Androidify is Googles officiële app om jezelf om te toveren tot een Android-avatar. Je maakt een Android-poppetje op basis van haar, ogen, kleding en ga maar door. De avatar kun je vervolgens gebruiken om te delen via sociale media, of gewoonweg in te stellen als profielfoto.

De nieuwe Androidify-app voor Android heeft enkele hele toffe nieuwe functies gekregen. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk dat jouw avatar plotseling in een videoreclame voor Android terecht komen. Deze advertenties worden uitgezonden op de tv of via YouTube.

Lees verder na de advertentie.

Androidify

Verder is het mogelijk om je Androidify-poppetje te laten bewegen. Je kunt hem of haar bijvoorbeeld laten lachen, dansen en zelfs laten headbangen. De bewegende poppetjes kun je vervolgens delen als emoticon en gif, bijvoorbeeld in Hangouts – waar deze bestandstypen standaard worden ondersteund.

Ook biedt de app veel meer kleding, accessoires en stijlen waar gebruikers uit kunnen kiezen. Als laatste is het design van de app op de schop gegaan, waardoor Androidify meer in lijn is met het aankomende Material Design van Android 5.0.

Download

Androidify is gratis in Google Play te downloaden.

Download Androidify in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu