Angry Birds bèta in de Android Market verschenen

Redactie
3 september 2010, 16:48
1 min leestijd
Angry Birds bèta in de Android Market verschenen
angry birds
angry birds

In de Android Market is de bèta van Angry Birds verschenen. Bij Angry Birds gaat het erom met een katapult vogels te schieten, waarbij je boosaardige groene varkens moet vernietigen. Het doel van Angry Birds is om met zo weinig mogelijk vogels alle aanwezige varkens kapot te maken. De bèta-versie bevat overigens niet alle levels. Het gaat om een Lite-versie, want anders koopt niemand straks de betaalde versie van Angry Birds.

De eerste indruk van Angry Birds is zeer positief. Het spelletje ziet er haarscherp uit op mijn HTC Desire. Daarnaast is de besturing prima, net zoals op de iPhone. Je kunt zien dat de ontwikkelaar tijd heeft gestoken in de ontwikkeling van de applicatie. Waarschijnlijk zal de definitieve versie van Angry Birds een grote hit worden in de Market.

Lees verder na de advertentie.

Enkele weken terug maakten de ontwikkelaars van Rovio bekend dat ze mogelijk stappen ondernemen om van Angry Birds een film te maken. Regelmatig kloppen er interessante partijen aan de deur van Rovio. Ontwikkelaars Vesterbacka en Hed beweren dat ze over elk aanbod “serieus nadenken”.

Wanneer de volledige versie van Angry Birds in de Android Market ligt, is nog niet bekend.

Downloaden in de Android-browser: Angry Birds bèta

Categorie: Games
Spotlight: Google Play

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's