Angry Birds beta vliegt één miljoen keer de Android Market uit

Redactie
29 september 2010, 17:07
1 min leestijd
Angry Birds beta vliegt één miljoen keer de Android Market uit
angry-birds

Ontwikkelaar Rovio is zeer tevreden over het succes van Angry Birds in de Android Market. Op dit moment is de betaversie meer dan één miljoen keer gedownload. De ontwikkelaar van het spelletje belooft dat de officiële versie binnenkort in de Market ligt.

Dankzij het succes van de beta heeft Rovio veel feedback gekregen. De gegevens worden ondertussen allemaal verwerkt, zodat de officiële versie zo min mogelijk bugs bevat.

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Lees verder na de advertentie.

angry birds

De ontwikkelaars van Rovio beloven in de toekomst meer Angry Birds-spellen uit te brengen. Geen Angry Birds 2, maar volledig nieuwe concepten met in de hoofdrol de boze vogels uit het puzzelspel. Wij denken: Angry Birds Kart!

Nog snel de beta downloaden voor de officiele versie in de Market verschijnt? Scan de QR-code hieronder! Downloaden in de Android-browser: Angry Birds bèta

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's