De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip voor de feestdagen: puzzelen met Angry Birds Blast

Rick van der Veer
23 december 2016, 12:49
1 min leestijd
Tip voor de feestdagen: puzzelen met Angry Birds Blast

Angry Birds kennen we vooral van de originele game, waarbij je boze vogels afschiet met een katapult. De ontwikkelaar van deze games heeft nu een puzzlegame uitgebracht met deze vogels: Angry Birds Blast.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds Blast

In Angry Birds Blast speel je met dezelfde vogels uit de andere games, maar dan met een radicaal andere opzet. De vogels zitten gevangen in ballonnen en het is aan jou om ze te bevrijden. Hiervoor moet je zorgvuldig plannen, want je krijgt maar een beperkt aantal zetten de tijd om zo veel mogelijk vogels te bevrijden.

Tijdens de game moet je tijdens iedere zet zo veel mogelijk ballonnen van dezelfde kleur aantikken. Deze ontploffen waardoor het speelveld weer verandert. Bij vijf of meer ballonnen van dezelfde kleur krijg je een power-up, zoals een raket om een hele rij kapot te schieten of een bom om een heel vierkant leeg te ruimen. Ook de varkens uit de vorige games maken hun opwachting: deze moet je in sommige levels zo snel mogelijk te grazen nemen.

Tussen de levels door kun je ook nog Quests uitvoeren. Dit zijn opdrachten waar je tijdens het spelen op moet letten. Je krijgt dan ook flinke beloningen als je ze volbrengt, waardoor het altijd de moeite waard is je bewust te zijn van je doelen. Bovendien krijg je iedere dag Daily Goals, waardoor er iedere dag weer extra punten te verdienen zijn met voor die dag unieke doelen.

Angry Birds Blast downloaden

Angry Birds Blast is nu gratis te downloaden uit Google Play via onderstaande link. Voor de game heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Download Angry Birds Blast in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu